Inschrijven als held


< Terug naar de homepage

Wil je op de hoogte gehouden worden van hulpverzoeken in jouw omgeving? Meld je dan aan als held! Wij zullen je dan mailen als er iets is waar je bij kan helpen.

Om te voorkomen dat we in een keer iedereen spammen, worden de mails in 'kringen' verstuurd. Bijvoorbeeld eerst naar de buren, dan naar de wijk, dan naar de stad, en dan naar omliggende steden. Zo kunnen we snel en efficient iedereen hulp bieden en matchen.


Privacy

Gezien de tijdsdruk van dit project in deze crisis, heeft HeldNodig.nl geen eigen stichting. Alle data wordt opgeslagen bij Microsoft Azure in regio West-Europa. De verantwoordelijke voor het beheren van de data is Jan van Kampen (Contactgegevens: DoodleSoft). Je mailadres wordt met niemand gedeeld. We gebruiken je mailadres om maximaal 3 keer per dag een relevant hulpverzoek te mailen, maar uiteraard proberen we dat te beperken tot het absolute minimum.

Alle data wordt verwijderd aan het eind van deze Corona-crisis of uiterlijk 01-06-2020. Je mag natuurlijk ook altijd contact opnemen via info@doodlesoft.nl als je wilt dat we data verwijderen.

Ik ga akkoord met dit privacystatement